Zoeken op:



Auteurs / A / Karin Amatmoekrim

Karin Amatmoekrim (25-12-1977) is een Surinaams-Nederlandse schrijver. Ze werd geboren in Suriname en groeide op in Nederland.

Website Auteur

Bibliografie

Het knipperleven (2004)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Wanneer wij samen zijn (2006)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Titus (2009)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het gym (2011)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De man van veel (2013)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Tenzij de vader (2016)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen