Zoeken op:



Auteurs / B / Gerrit Barron

Gerrit Julius Markus Barron (18-09-1951) is een Surinaams jeugdboekenschrijver en dichter.

Bibliografie

Een lach en een traan (1978)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Titri en toto (1979)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Bij Anoekoe in het bos (1980)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Kamla en de vergulde man (1981)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het geheim van de Goslar (1984)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Oorlog in Bakroeland (1987)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De Koning van Koronie en andere verhalen (1991)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Dyora de wajanpop (1995)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De Hemelbrug (1999)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De kinderen van Sadoema (2003)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen