Zoeken op:



Auteurs / D / R. Dobru

R. Dobru (29-3-1935 - 17-11-1983), pseudoniem van Robin Ewald Raveles, was een Surinaams dichter, schrijver en politicus.

Bibliografie

Matapi (1965)
Taal: Sranan
Wasoema (1967)
Verzamelde schetsen uit het leven op een erf van Paramaribo.
Taal: Nederlands
De plee en andere verhalen (1968)
Taal: Nederlands. Sranan
Oema soso (1968)
Taal: Sranan
Wan monki fri (1969)
Taal: Nederlands
Bos mi esesi (1979)
Taal: Surinaamse-Nederlands, Sranan
Anansi-Tori (1979)
Taal: Nederlands
Boodschappen uit de zon (1982)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen