Zoeken op:



Auteurs / F / Hans Faverey

Hans Antonius Faverey (14-09-1933 - 08-07-1990) was een Surinaamse dichter.
Hans Faverey was verbonden aan de faculteit psychologie van de Rijksuniversiteit Leiden als wetenschappelijk medewerker.

Bibliografie

Gedichten (1968)
Taal: Nederlands
Gedichten 2 (1972)
Taal: Nederlands
Chrysanten, roeiers (1977)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Lichtval (1978)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Gedichten (1980)
Taal: Nederlands
Zijden Kettingen (1983)
Taal: Nederlands
Hinderlijke goden (1985)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Hoe telkens ooit (1987)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Tegen het vergeten (1988)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het ontbrokene (1990)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Verzamelde gedichten (1993)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Springvossen (2000)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen