Zoeken op:



Auteurs / G / Rabin Gangadin

Rabin Gangadin (19-08-1956) is een Surinaams dichter en prozaschrijver.

Bibliografie

Desaveu (1980)
Taal: Nederlands
Een zeldzame kamer (1982)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Tussen letter en geest (1984)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Landgenoten (1986)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De Surinaamse literatuur (1986)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Striptease zonder muziek (1987)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen