Zoeken op:



Auteurs / N / Henna Goudzand Nahar

Henna Goudzand Nahar is een Surinaams schrijfster. Zij schreef ook onder de namen Amber en Amber Nahar.

Bibliografie

Op zoek naar een vriend (1994)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De Bonistraat (1996)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Toch nog gelukkig (1996)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Hele dagen in de regen (2005)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De stem van Bever (2007)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Lang Leve Olifant (2009)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De vrolijkste verjaardag van Sinterklaas (2013)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Over het zoute water (2015)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen