Zoeken op:



Auteurs / P / Hugo Pos

Hugo Pos (28 november 1913 — 11 november 2000) was een Surinaamse jurist, schrijver en dichter.

Bibliografie

Het doosje van Toeti (1985)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Een uitroep zonder uitroepteken (1987)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De ziekte van Anna Printemps (1987)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Reizen en stilstaan (1988)
Taal: Nederlands
Van het een (1992)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Voordat ik afreis (1993)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
In triplo (1995)
Autobiografie
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Gedane zaken (1996)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het verlaten koninkrijk (1996)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Voorbij Confucius (1996)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het averechts handelen (1997)
Taal: Nederlands
Tot in de nde nde graad (1998)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De ongewisse tijd (1999)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het talmen van de tijd (2000)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Twaalf balladen (2005)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen