Zoeken op:



Auteurs / S / Jozef Slagveer

Jozef Hubert Maria Slagveer (25 januari 1940 – 8 december 1982) was een Surinaams journalist en schrijver. Hij was een van de vijftien tegenstanders van het regime-Bouterse die tijdens de Decembermoorden werden omgebracht.

Bibliografie

Kosoe dron (1967)
(Coroniaans geluid)
Taal: Nederlands, Sranan
Sibiboesi (1967)
(Slagregen)
Taal: Nederlands, Sranan
Kankantri (1968)
Taal: Nederlands, Sranan
De verpletterde droom (1968)
Taal: Nederlands
Tigri fadon oen wiki (1969)
(De tijger is gevallen wij zijn ontwaakt)
Taal: Nederlands, Sranan
Een vrouw zoals ik (1981)
Taal: Nederlands