Zoeken op:



Auteurs / V / Corly Verlooghen

Corly Verlooghen (14-09-1932), pseudoniem van Rudi Ronald Bedacht, is een Surinaams dichter, schrijver, journalist en muziekpedagoog.

Bibliografie

Kans op onweer (1959)
Taal: Nederlands
Jachtgebied (1961)
Taal: Nederlands
Dans op de vuurgrens (1961)
Taal: Nederlands
Oe (1962)
Taal: Nederlands
De held van Guyana (1965)
Taal: Nederlands
De glinsterende revolutie (1970)
Taal: Nederlands
Luister meneer de president (1975)
Taal: Nederlands
De leba is gevangen (1977)
Taal: Nederlands
Juich maar niet te vroeg (1979)
Taal: Nederlands
Kwetsbaar in de tijd; gedichten 1980-1994 (onder naam Rudy Bedacht) (1994)
Taal: Nederlands