Zoeken op:



Auteurs / V / Bea Vianen

Beatrice Sylvia Vianen (6 november 1935) is een Surinaamse schrijfster.

Bibliografie

Cautal (1965)
Taal: Nederlands
Sarnami, hai (1969)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Strafhok (1971)
Taal: Nederlands
Ik eet, ik eet tot ik niet meer kan (1972)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Het paradijs van Oranje (1973)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Liggend stilstaan bij blijvende monumenten (1975)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Geen onderdelen (1979)
Taal: Nederlands
Yo te espero, seƱora Ramkumari (1979)
Taal: Nederlands
Over de grens (1986)
Taal: Nederlands
Op het laatst krijgen wij met z'n allen donderop (1989)
Taal: Nederlands
Is als het zo ruist een vermogen (1993)
Taal: Nederlands
Begraaf mij in dit gruis (2002)
Taal: Nederlands