Zoeken op:



Auteurs / W / J. van de Walle

Johan van de Walle (2 maart 1912 - 6 juni 2000) was een Nederlands schrijver, journalist en radiomaker.

Bibliografie

De slavenopstand (1956)
Taal: Nederlands
Achter de spiegel (1958)
Taal: Nederlands
De overtocht (1959)
Taal: Nederlands
Wachtend op de dag van morgen (1959)
Taal: Nederlands
De muggen van San Antonio (1961)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Een vlek op de rug (1963)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Een oog boven Paramaribo. Herinneringen. (1975)
Taal: Nederlands
Romans en Verhalen (1993)
Taal: Nederlands