Zoeken op:



Auteurs / W / Frits Wols

rits Wols (2 juli 1938) is een Surinaams dichter en schrijver. Frits Wols is het pseudoniem van Eugène Wilfried Wong Loi Sing.

Bibliografie

Beeldbouwer van het abstrakte (1967)
Taal: Nederlands
Buitenvrouw (1977)
Taal: Nederlands
Surine Cyclus (1981)
Taal: Nederlands
Het groene labyrint (1988)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Zo anders… (1990)
Taal: Nederlands
De leeuwen in gevaar (1991)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Verbroken cirkel (1992)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
De bom van Saramacca (1992)
Taal: Nederlands | Meer info / Bestellen
Short stories (2002)
Taal: Engels